Kokka på Naustholmen har i flere år hatt egen spalte i Aftenpostens matmagasin Mat fra Norge. Det er Norges største matblad. Hun er opptatt av sunn mat, nok mat og opplevelsesrik mat. De fleste retter har en historie, og den blir fortalt.

Råvarene hentes fra havet, fjellet og skogen. Mange retter er langtidstilberedte, som blant annet peruansk ceviche, boknafesk, marokkansk lammegryte og gravelg. Ikke å forglemme, marinert hvalkjøtt stekt over grill.

Middagene inntas både ute og inne. Når været tillater det, spiser vi gjerne på kaia med havet rett under oss. I Butikken pyntes det med blomster og levende lys eller vi spiser på det rustikke Bryggeloftet der fiskegarnene henger akkurat slik det ble hengt opp siste gangen de var i bruk.

Det er også mulig å avtale gourmetmiddag på ærverdige Villa Haugen. Både Naustholmen og Villa Haugen danner en ramme om et måltid, som ingen glemmer. Det er kun en kort spasertur over til Grøtøya via broforbindelse. Ved større middager bestilles kokk eksternt.

Vi fører et utvalg av drikkevarer som er tilpasset menyen. Naustholmen har alle rettigheter.

Frokost er inkludert. Lunsj lager vi over bål eller dere smører matpakke.

Naustholmen Adventure Island Norske Skaug as
Tlf: +4793005721
Send