MATOPPLEVELSER
Kokka på Naustholmen har i flere år hatt egen spalte i Aftenpostens matmagasin Mat fra Norge. Det er Norges største matblad. Hun er opptatt av gode smaker, sunn mat, nok mat og opplevelsesrik mat. De fleste retter har en historie, og den blir fortalt.

Råvarene hentes fra havet, fjellet og skogen. Mange retter er langtidstilberedte, som blant annet peruansk ceviche, boknafesk, grillet røkt elg og pannestekt sei. Ikke å forglemme, grillet marinert hvalkjøtt. Det serveres to – og treretters middager.

Middagene inntas både ute og inne. Når været tillater det, spiser vi gjerne på kaia med havet rett under oss. I Butikken pyntes det med blomster og levende lys eller vi spiser i den rustikke puben med vedfyring og gamle artefakter på veggene.

Det er også mulig å avtale gourmetmiddag på ærverdige Villa Haugen. Både Naustholmen og Villa Haugen danner en ramme om et måltid, som ingen glemmer. Det er kun en kort spasertur over til Grøtøya via broforbindelse. 

Vi fører et utvalg av drikkevarer som er tilpasset menyen. Naustholmen har alle rettigheter. Naustholmens sommelier Hans Petter Aaserud fra Trang fødsel tilpasser vinene etter menyen.

Frokost er inkludert. Hver morgen lukter det nybakt brød på kjøkkenet. Lunsj er stort sett matpakke da gjestene oftest er på tur, men lunsj kan også bestilles for grupper. 

NAUSTPUB
Puben er blitt selv hjertet på Naustholmen. Det er et sted hvor fordums tider sitter i tjukke lag i veggene. Her samles gjestene før middag og etter middag. Vi fyrer i ovnen, kanskje kommer det en som kan spille gitar. Historier fortelles. Kanskje er de sanne, kanskje er de ikke. Sannsynligvis er de morsomme. Uansett, puben er et sted å more seg og knytte nye vennskap i hyggelig lag. For å si det slik, vi har det artig her på øya. Det er ikke uvanlig at det danses heller.

Naustholmen Adventure Island Norske Skaug as
Tlf: +4793005721
Send