Rommene

Vi har totalt atten sengeplasser fordelt på tre hus; Hovedhuset, Banken og Smia. Det ubetinget beste rommet på Naustholmen er uterommet. Derfor tilbyr vi våre overnattende gjester en natt i hengekøye som tilleggsopplevelse. Her kan du sove i frisk luft og våkne til bølgeskvulp.

AMOK hengekøyer
Våre fem AMOK hengekøyer henges opp på få minutter på faste egndede plasser.. Disse
hengekøyene ligger man flatt og behagelig i, en helt unik utesoveplass og så tett på naturen du kan komme.

Hovedhuset – det gamle bakeriutsalget på Grøtøy handelssted er i dag sentrum på Naustholmen med stue og kjøkken, der all maten som serveres blir laget. Det er tre soverom og ett bad i annen etasje.

Rommene her heter Væreiern, Jekteskipperen og Tauseloftet.

Væreiarn
Væreiarn er et tresengs rom med utsikt mot Nordskot. I sundet utenfor lå fiskebåtene lå og ventet på god bør for å gå over til Lofoten og det store Lofotfisket i Grøtøy handelssteds storhetstid.
Her finnes det en dobbeltseng (180) og en enkeltseng (90).

Jekteskipparn
Dobbeltrom (180-seng) med utsikt mot syd der jektene, de store runde fraktebåtene, kom oppetter leia etter å ha levert fisk i Bergen eller Hamburg den gangen Grøtøy handelssted tjente seg rike på salg av fisk.

Tauseloftet
Tause betyr tjenestejente. Det var populære damer, særlig blant jekteskipperne. Rommet har dette navnet fordi det er mulig å ta seg inn av vinduet fra verandaen utenfor – om det skulle komme en kvinnfolksugen Jekteskipper forbi. Tauseloftet er et køyesengsrom med plass til to personer.

Banken
En nyoppusset boenhet som ligger der banken på handelsstedet lå. Den har to soverom, en alkove og romslig bad, samt ekstra toalett og en sovesofa i stua.

Banksjefen
Dette rommet har en 120-seng for to som er glad i hverandre og en køyeseng for en som er spretten. Begge, eller alle tre, vil våkne med storslagen utsikt til havet og kan gå rett ut av balkongdøra til et morgenbad om det frister.

Seddelpressa
Lyst og stille rom med tre sengeplasser bestående av en køyeseng med 120-seng nede og 90-seng oppe, i  tillegg til en 90-seng.

Hvelvet
Dette rommet er en romslig alkove. Sjekk under madrassen for kontanter både når du kommer og når du drar.

Smia
Smia er den tredje boenheten på Naustholmen. Den ligger skjermet til på andre siden av bukta. Her er det to soverom, stue og et lite bad samt en stor terrasse. her lå den gamle smia på handelsstedet.

Blåsa
Blåsa har køyeseng med 120-seng nede og 90-seng oppe. Utenfor synger fuglene.

Smeden
Det andre soverommet i Smia kan setes opp som to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Lett å møblere om og et salig stille sted å sove.

Naustholmen Adventure Island Norske Skaug as
Tlf: +4793005721
Send