ROMMENE
Naustholmen har i tillegg til TANK YOU totalt 17 sengeplasser fordelt på 8 rom og 3 enheter;
HOVEDHUSET, BANKEN OG SMIA.  Hvert bygg har sin egen historie, og de sjarmerende rommene har hver sin unike stil. Her får du garantert en god natts søvn.

PRISER

Fra NOK  1 790,- per person per døgn  (minimum 2 netter)

Prisen inkluderer øyopplevelsen, overnatting, frokost, historiefortelling og båttransport tur / retur fastlandet. Eventuelle guidede aktiviteter eller leie av utstyr kommer i tillegg. Det samme gjør lunsj, middag og drikke til maten. Ved lenger opphold og for større grupper gjelder egne priser og betingelser

BETINGELSER
Et forskudd på 25 % faktureres ved bestilling. Resterende 75 % faktureres videre med forfall 30 dager før ankomst. Reservasjon gjelder fra mottatt betaling av forskudd og er bindende. Ved avbestilling inntil en måned før ankomst, kreves kunden ikke for resterende 75 %. Innbetalt forskudd refunderes ikke. Dette gjelder uansett avbestillingsgrunn. Husk reiseforsikring.

Hovedhuset

Hovedhuset er det gamle bakeriutsalget på Grøtøy handelsstedog er i dag sentrum på Naustholmen med stue og kjøkken, der all maten som serveres blir laget. Det er tre soverom og ett stort bad i annen etasje.

Væreiarn – 3 sengeplasser
Væreiarn er et tresengs rom med spektakulær utsikt mot Skotstindan. Her  finnes det en dobbeltseng (180) og en enkeltseng (90).

Jekteskipparn – 2 sengeplasser
Jekteskipparn er et dobbeltrom (180-seng) med utsikt mot syd der jektene, de store runde fraktebåtene, kom oppetter leia etter å ha levert fisk i Bergen eller Hamburg den gangen Grøtøy handelssted tjente seg rike på salg av fisk.

Tauseloftet – 2 sengeplasser
Tause betyr tjenestejente. Det var populære damer, særlig blant jekteskipperne. Rommet har dette navnet fordi det er mulig å ta seg inn av vinduet fra verandaen utenfor – om det skulle komme en kvinnfolksugen Jekteskipper forbi. Tauseloftetet er et køysengrom med plass til to personer.

 

 

Banken

En nyoppusset boenhet som ligger der banken på handelsstedet lå. Den har to soverom, en alkove og romslig bad, samt ekstra toalett og en sovesofa i stua.

Banksjefen – 2 sengeplasser
Dette rommet har en plassbygd køyeseng med 120-seng nede og 90-seng oppe. Rommet har en storslagen utsikt til havet og man kan gå rett ut av egen balkongdør til et morgenbad om det frister.

Seddelpressa – 3 sengeplasser
Lyst og stille rom med tre sengeplasser bestående av en køyeseng med 120-seng nede og 90-seng oppe, i  tillegg til en 90-seng.

Hvelvet – 1 sengeplass
Dette rommet er en romslig alkove med 120-seng. Sjekk under madrassen for kontanter både når du kommer og når du drar.

Smia

Smia er den tredje boenheten på Naustholmen. Den ligger skjermet til på andre siden av bukta. Her er det to soverom, stue og et lite bad samt en stor terrasse. Her lå den gamle smia på handelsstedet.

Blåsa – 2 sengeplasser
Køyseseng med 120- seng nede og 90-seng oppe.

Smeden – 2 sengeplasser
Det andre soverommet i Smia kan settes opp som to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Lett å møblere om og et salig sted å sove.

 

Naustholmen Adventure Island Et fredelig sted i en urolig verden
Tlf: +47 75 77 75 75
Send