PRISER / BESTILLING

Ei øy i havet – ingenting er så fredelig som det. Rammen om et opphold på Naustholmen er at dette skal være er fredelig sted i en urolig verden, med vennlig fellesskap og sterke naturopplevelser. Minimumsopphold er to netter, nettopp for at gjestene skal oppleve verdiene og visjonen.

Vi ønsker bedriftsgrupper, vennegjenger og kurs velkomne hele året. Om sommeren (juni – september) tar vi med glede imot enkeltgjester.

Plasser på våre event kan bestilles her

Øvrige bookinger gjøres manuelt. Send forespørsel på e-post til booking@naustholmen.com. Da sender vi deg tilbud tilpasset dine ønsker og behov.

Naustholmen har kapasitet til atten personer for overnatting. I samarbeid med våre gode naboer Manshausen, Nordskot Brygge og Villa Haugen kan vi ta opptil åtti til nitti gjester. Vi lager gjerne eventer for bedrifter eller steller i stand bryllup. 

Nedre aldersgrense er 16 år. Hunder er ikke tillatt. Det bor to katter på øya.

Betingelser
25% ved bestilling med forfall 10 dager etter faktura, resterende 30 dager før ankomst. Reservasjon gjelder fra mottatt betaling og er bindende. Ved avbestilling inntil en måned før ankomst, kreves kunden ikke for resterende 75 %. Innbetalt forskudd refunderes ikke. Dette gjelder uansett avbestillingsgrunn. 

Naustholmen Adventure Island Norske Skaug as
Tlf: +4793005721
Send