Priser / Booking

Ei øy i havet – ingenting er så fredelig som det. Rammen om et opphold på Naustholmen er at dette skal være er fredelig sted i en urolig verden, med vennlig fellesskap og sterke naturopplevelser. Minimumsopphold er to netter, nettopp for at gjestene skal oppleve verdiene og visjonen.

Vi arrangerer både drømmehelger og festivaler hvor man kan melde seg på, og vi skreddersyr store og små event for vennegjenger og bedrifter.

Les mer og book deg på våre Event her

Vi ønsker bedriftsgrupper, vennegjenger og kurs velkomne hele året. I sommersesongen fra juni til oktober tar vi med glede imot enkeltgjester. Nedre aldersgrense er 16 år. Hunder er ikke tillatt da det bor to katter på øya.

Naustholmen har kapasitet til atten personer for overnatting. Vi skreddersyr gjerne samlinger for bedrifter og vennegjenger eller steller i stand mindre bryllup. I samarbeid med våre gode naboer Manshausen, Nordskot Brygge og Villa Haugen kan vi ta imot større grupper opptil hundre personer.

Event bookes ovenfor. Øvrige forespørsler sendes på e-post til booking@naustholmen.com. Da sender vi deg et uforbindtlig tilbud tilpasset dine ønsker og behov.

Betingelser
25% ved bestilling med forfall 10 dager etter faktura, resterende 30 dager før ankomst. Reservasjon gjelder fra mottatt betaling og er bindende. Ved avbestilling inntil en måned før ankomst, kreves kunden ikke for resterende 75 %. Innbetalt forskudd refunderes ikke. Dette gjelder uansett avbestillingsgrunn.

Naustholmen Adventure Island Norske Skaug as
Tlf: +4793005721
Send