Ei øy i havet

-Ingenting er så fredelig som det

Rammen om et opphold på Naustholmen er at dette skal være er fredelig sted i en urolig verden, med vennlig fellesskap og sterke naturopplevelser. Minimumsopphold er to netter, nettopp for at gjestene skal oppleve stedet, verdiene og visjonen. 

Vi ønsker vennegjenger, bedriftsgrupper og kurs velkomne hele året (minimum gruppestørrelse på 6 personer). I sommersesongen fra juni til oktober tar vi med glede imot enkeltgjester. Nedre aldersgrense er 18. år. Hunder er ikke tillatt da det bor to katter på øya.

Vi arrangerer både drømmehelger og festivaler hvor man kan melde seg på, og vi skreddersyr store og små event for vennegjenger og bedrifter. Les mer om våre Event her

Utover våre EVENT kan du velge i spesialsydde pakker på 2 eller 3 netter for deg eller din gruppe. Pakken inkluderer øyopplevelsen, overnatting, alle måltider, historiefortelling, badstu og båttransport tur / retur fastlandet. En pakke på 2 netter koster fra NOK 6 000 per person og en pakke på 3 netter koster fra NOK 8 500 per person. Eventuelle guidede aktiviteter eller leie av utstyr kommer i tillegg. Det samme gjør drikke til maten.

Ved lenger opphold og for større grupper gjelder egne priser og betingelser.

KONTAKT OSS

for et uforpliktende tilbud tilpasset dine ønsker og behov.

booking@naustholmen.com

Telefon: +47 75 77 75 75

 

DAGSBESØK

Ønsker du å komme på dagsbesøk så er det også mulig. Prisene under er inkludert båttransport tur / retur til fastlandet. 

Lunsj fra NOK 350 per person

Middag fra NOK 650 per person

Nasutholmen Sauna fra NOK 275 per person / Minstepris NOK 750

Naustholmen Sauna med badsturituale fra NOK 350 per person / Minstepris NOK 1200
* Badsturituale er en ledet stille badstuøkt, hvor du bruker alle sansene. Det er ofte bruk av urter, duft og damp fra ovnen. Kroppen utsettes vekselvis for varme og avkjøling. Noen ritualer har elementer av meditasjon og stretching, og i noen inngår pisking med bjørkeris.

BETINGELSER

25% ved bestilling med forfall 10 dager etter faktura, resterende 30 dager før ankomst. Reservasjon gjelder fra mottatt betaling av forskudd og er bindende. Ved avbestilling inntil en måned før ankomst, kreves kunden ikke for resterende 75 %. Innbetalt forskudd refunderes ikke. Dette gjelder uansett avbestillingsgrunn.

 

Rommene

Naustholmen har totalt 18 sengeplasser fordelt på tre hus; Hovedhuset, Banken og Smia.

I samarbeid med våre gode naboer Manshausen, Nordskot Brygge og Villa Haugen kan vi ta imot større grupper opptil 100 personer.

Hovedhuset

Hovedhuset er det gamle bakeriutsalget på Grøtøy handelsstedog er i dag sentrum på Naustholmen med stue og kjøkken, der all maten som serevers blir laget. Det er tre soverom og ett stort bad i annen etasje.

Væreiarn – 3 sengeplasser
Væreiarn er et tresengs rom med spektakulær utsikt mot Skotstindan. Her  finnes det en dobbeltseng (180) og en enkeltseng (90).

Jekteskipparn – 2 sengeplasser
Jekteskipparn er et dobbeltrom (180-seng) med utsikt mot syd der jektene, de store runde fraktebåtene, kom oppetter leia etter å ha levert fisk i Bergen eller Hamburg den gangen Grøtøy handelssted tjente seg rike på salg av fisk.

Tauseloftet – 2 sengeplasser
Tause betyr tjenestejente. Det var populære damer, særlig blant jekteskipperne. Rommet har dette navnet fordi det er mulig å ta seg inn av vinduet fra verandaen utenfor – om det skulle komme en kvinnfolksugen Jekteskipper forbi. Tauseloftetet er et køysengrom med plass til to personer.

Banken

En nyoppusset boenhet som ligger der banken på handelsstedet lå. Den har to soverom, en alkove og romslig bad, samt ekstra toalett og en sovesofa i stua.

Banksjefen – 2 sengeplasser
Dette rommet har en plassbygd køyeseng med 120-seng nede og 90-seng oppe. Rommet har en storslagen utsikt til havet og man kan gå rett ut av egen balkongdør til et morgenbad om det frister.

Seddelpressa – 3 sengeplasser
Lyst og stille rom med tre sengeplasser bestående av en køyeseng med 120-seng nede og 90-seng oppe, i  tillegg til en 90-seng.

Hvelvet – 1 sengeplass
Dette rommet er en romslig alkove med 120-seng. Sjekk under madrassen for kontanter både når du kommer og når du drar.

Smia

Smia er den tredje boenheten på Naustholmen. Den ligger skjermet til på andre siden av bukta. Her er det to soverom, stue og et lite bad samt en stor terrasse. Her lå den gamle smia på handelsstedet.

Blåsa – 2 sengeplasser
Køyseseng med 120- seng nede og 90-seng oppe.

Smeden – 2 sengeplasser
Det andre soverommet i Smia kan settes opp som to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Lett å møblere om og et salig sted å sove.

 

hengekøyer

Det ubetinget beste rommet på Naustholmen er uterommet. Derfor tilbyr vi våre overnattende gjester en natt i hengekøye som tilleggsopplevelse. Her kan du sove i frisk luft og våkne til bølgeskvulp.

AMOK hengekøyer
Våre fem AMOK hengekøyer henges opp på få minutter på faste egndede plasser. Disse hengekøyene ligger man flatt og behagelig i, en helt unik utesoveplass og så tett på naturen du kan komme.

Tanken

Vi gleder oss over å lage nytt liv i den gamle solartanken på øya. Det er fortsatt en liten stund igjen, men plutselig står den klar for overnatting. Tanken skal hete TANK YOU. Det er en takk til alle på Nordskot som har bitt seg fast og bidratt med alt fra et smil til et fysisk løft for å holde lokalsamfunnet oppe gjennom tre æraer – handelssted, jordbruk og fiske og nå en anerkjent opplevelsesdestinasjon. Det er også gjenbruk av et kulturminne som har vært et landemerke på kysten og som på den måten kan få et nytt og forlenget liv. Prosjektet er tegnet av Bølgeblikk Arkitekter, og det støttes av Innovasjon Norge og Kulturminnefondet.

Tanken blir en egen enhet med soverom oppe og stue nede. Dette blir en perle av et overnattingssted med utsikt både mot soloppgangen og Skotstindan rett fra senga. På toppen blir det nordlysplattform.
Klar i løpet av sesong 2024.

Naustholmen Adventure Island Norske Skaug as
Tlf: +4793005721
Send