Om oss

Naustholmen er ei øy i Steigen. Den er 33 mål og ligger i idylliske omgivelser med hav og fjell, turkis vann og kritthvite strender i umiddelbar nærhet. På yttersiden ligger Vestfjorden med Lofotveggen: «et av Norges, maaske av hele klodens pragtfulleste naturskuespill, vakrest ved midnatsolens belysning eller ved solnedgang.»

Eventyreren Randi Skaug kjøpte øya i 2015 for å utvikle den til en opplevelsesdestinasjon. Hun er en av Norges mest allsidige eventyrere – er første norske kvinne på Everest og en av Norges fem Seven summitters, har gjort skiekspedisjoner i Antarktis, Norge og Grønland, vært i mer enn 70 land og padlet Nord-Norgekysten i kajakken SAKTERUTA. Hun var én av NRKs Eventyrjenter i TV-serien med samme navn.

Konseptet er å tilby naturopplevelser og et godt sted å være for mindre grupper fra næringsliv og organisasjoner. Det vil også bli arrangert kurs og opplevelseshelger, som det er mulig å melde seg på for enkeltpersoner.

Se hva som skjer

I sommersesongen er det åpent for turister. Minimum opphold er to netter.

Naustholmen samarbeider tett med Nordskot Brygge, Manshausen Island som drives av Børge Ousland og Villa Haugen på Grøtøya. Sammen kan vi ta større arrangementer på opptil 80-90 personer.

På Nordskot, der Hurtigbåten legger til, er det butikk, pub og drivstoffylling.

Naustholmen Adventure Island Norske Skaug as
Tlf: +4793005721
Send