Om oss

 “Jeg satt i senga med katten da jeg fant Naustholmen på Finn.no. Da jeg skjønte at hele øya var til salgs, ikke bare husene, kjøpte jeg den. Ikke for å sitte alene med ekko i veggene, men for å skape et vennlig sted i en litt ufredelig verden. Naustholmen ble den åttende fjelltoppen min, etter Seven Summits.”

Randi Skaug

Eventyreren Randi Skaug

Hun er en av Norges mest allsidige eventyrere – er første norske kvinne på Everest og femte nordmann på Seven summits, har gjort skiekspedisjoner i Antarktis, Norge, Svalbard og Grønland, vært i mer enn åtti land og padlet Nord-Norgekysten i kajakken SAKTERUTA. Hun var én av NRKs Eventyrjenter i TV-serien med samme navn. I 2018 lagde den engelske stjernereporteren Ben Fogle i serien “Eit enklare liv” en episode fra Naustholmen. Den har vært sendt over hele verden via BBC og ble vist på NRK i Norge.

Randi er alltid stede når det er gjester med unntak av når det oppstår foredrag,  brylluper og begravelser. Det er mulig å bestille foredrag med Randi for grupper, for de som synes det er spennende med inspirasjon og et eventyrlig liv. 

Det er sagt om Randi “at den som ikke lar seg inspirere av henne, er det ikke håp for.”

“Andre steder booker vi et rom, her er vi på besøk”

Konseptet er å være et autentisk sted med jordnærhet og høy stillongsfaktor. Vi tilbyr naturopplevelser, overnatting, god mat, masse historier, badstu, massasje, personlig service og satser alt på å være et godt og artig sted å være. Det er sagt om Naustholmen at “andre steder booker vi et rom, her er vi på besøk.”

De fleste gjestene kommer som grupper – vennegjenger og bedrifter. Kanskje melder du deg på et av våre spesialsydde event på egenhånd, men du blir ikke aleine. 

Folka

Atmosfæren, maten og folka blir stadig fremhevet som den største opplevelsen på øya. Vi har mange gode hjelpere, og det legges ned en betydelig dugnadsinnsats fra mange kanter for at denne øyperlen skal består og utvikle seg. Det er uhyre kort avstand mellom Folka og gjestene. Du vil møte interessante mennesker med ulike historier hos oss. Vi er glad i gjestene våre.

De fleste gjestene kommer som grupper – vennegjenger og bedrifter. Kanskje melder du deg på et av våre spesialsydde event på egenhånd, men du blir ikke aleine. 

Nordskot & Nærbutikken

På Nordskot, der Hurtigbåten legger til, er det døgnåpen selvbetjent butikk, sommerpub, kystmuseum og drivstoffylling. Vi anbefaler alle gjestene våre å benytte nærbutikken. Det er omtrent 70 fastboende på Nordskot. Nordskot ligger bare noen få minutter unna med vår skjærgårdsjeep. Vi henter og bringer.

Kattene

Kattene Gråmann og Schøning bor på Naustholmen og lever det gode katteliv med egen øy. De tar gjerne på tur sammen med gjester og holder musa unna husveggene. Begge elsker å være med og fiske fra flytebrygga.

Gråmann er 10 år og søring. Schøning er nordlending , oppkalt etter de tidligere eierne av handelsstedet. Om du er allergisk for katt, ta med deg medisin. Kattene er stort sett ute og skal ikke på rommene.

Litt spøkefullt sagt er hierarkiet slik: Først kommer kattene, så kommer gjestene, deretter Folka og til slutt Randi. Men når alt kommer til alt, er det i grunnen været, det vil si han Tykje som bestemmer det meste.

Welcome to DIVI

Welcome to DIVI

Welcome to DIVI

Welcome to DIVI

Naustholmen Adventure Island Et fredelig sted i en urolig verden
Tlf: +47 75 77 75 75
Send