Møter

-«Her tenker vi helt andre tanker», uttrykte en ledergruppe som la ledermøtet sitt hit.

Møtedeltakerne er skjermet fra forstyrrelser og vi har lyse, fine møtelokaler med havet rett utenfor vinduene. Naustholmen har nordlands kuleste pub hvor godstemning nærmest er garantert. Vi kan bistå med å skreddersy et program med både faglige og sosiale opplevelser og ikke minst smakfulle måltider med godt drikke til. Møterommet har kapasitet til 20 – 25 personer. Det er storskjerm på veggen med HDMI-tilkobling og god lyd.
For større møter eller samlinger kan vi i samarbeid med våre gode naboer Manshausen, Nordskot Brygge og Villa Haugen tilby overnatting og møte for ca 100 personer. Da brukes Feskbruket inne på Nordskot som møterom og for bespisning. Det er bare noen få minutter med båt mellom de forskjellige overnattingsstedene og Nordskot. Det er broforbindelse mellom Villa Haugen på Grøtøya og Naustholmen.

Firmaturer

Naturen rett utenfor byr på sterke naturopplevelser. Å gjøre noe sammen i naturen bygger fellesskapsfølelse og man blir kjent på en annen måte enn på arbeidsplassen. Vi tilbyr ulike turer og aktiviteter i naturen som er tilpasset kvalifikasjoner og ønsker og alltid innenfor trygge rammer. Et opphold på Naustholmen er noe møtedeltakerne aldri glemmer.

Naustholmen Adventure Island Norske Skaug as
Tlf: +4793005721
Send