MØTER

Naustholmen er et godt egnet sted for ledermøter, styremøter, avdelingsmøter, prosjektmøter, kurs og andre samlingsbehov. Man er skjermet fra forstyrrelser og har lyse, fine møtelokaler med havet rett utenfor vinduene. Når friluftsmulighetene samtidig står i kø og venter er det duket for et møte deltakerne husker. Som en ledergruppe sa: “Her tenker vi helt andre tanker.”

Møterommet ligger i den gamle butikken i Brygga . Kapasiteten er ca. 20-25 personer. Det er storskjerm på veggen med HDMI-tilkobling og god lyd. Kanskje man ønsker et inspirerende foredrag med Randi? Måltider serveres i samme lokale eller i puben vegg i vegg. Er været bra serveres maten oftest ute i sola..

Større møter eller middager kan holdes på Feskbruket inne på Nordskot. Der er det kapasitet til opptil ca hundre personer. I samarbeid med Nordskot Brygge, Villa Haugen og Manshausen Island kan vi tilby overnatting til åtti – nitti personer. Det er bare noen få minutter med båt mellom de forskjellige overnattingsstedene. Det er broforbindelse mellom Villa Haugen på Grøtøya og Naustholmen.

Se gjerne hva våre gode naboer har å by på av overnatting og servering. Et opphold kan kombineres med tjenester fra oss alle om ønskelig:

www.manshausen.no, www.villahaugen.com , www.nordskotbrygge.no

FIRMATURER

Naturen rett utenfor byr på sterke naturopplevelser. Å gjøre noe sammen i naturen bygger fellesskapsfølelse og man blir kjent på en annen måte enn på arbeidsplassen. Vi tilbyr ulike turer og aktiviteter i naturen som er tilpasset kvalifikasjoner og ønsker og alltid innenfor trygge rammer. Et opphold på Naustholmen er noe møtedeltakerne aldri glemmer.

Naustholmen Adventure Island Et fredelig sted i en urolig verden
Tlf: +47 75 77 75 75
Send