Svevetelt

Det ubetinget beste rommet i hele Steigen er uterommet. Derfor tilbyr vi uteovernatting, i tillegg til seksten soveplasser innendørs. Her kan du sove i frisk luft og våkne til bølgeskvulp.

Fem svevetelt er spent opp mellom trærne. Bunnen i teltet er tilsvarende en trampolinebunn. Her ligger du som en prins eller prinsesse i myke sengeklær.  Teltet kan romme opptil tre personer.

Væreiarn

Hovedhuset har tre soverom. Væreiarn er et tresengs rom med utsikt mot Nordskot der alle fiskebåtene lå og ventet på været under Lofotfisket i Grøtøy handelssteds storhetstid.

Væreiarn

Enkeltseng i tresengs rom.

Jekteskipparn

Dobbeltrom med utsikt mot syd der jektene, de store runde fraktebåtene, kom oppetter leia etter å ha levert fisk i Bergen eller Hamburg den gangen Grøtøy handelssted tjente seg rike på eksport av fisk.

Tauseloftet

Tause betyr tjenestejente. Det var populære damer, særlig blant jekteskipperne. Rommet har dette navnet fordi det er mulig å ta seg inn av vinduet fra verandaen utenfor – om det skulle komme en kvinnfolksugen Jekteskipper forbi.

Badet i hovedhuset.

Velvet
I leiligheten i Brygga er det to soverom. Leiligheten ligger der banken på Grøtøy handelssted lå. Dette rommet – en romslig alkove – heter Velvet. Sjekk madrassen for kontanter både når du kommer og når du drar.

Banksjefen

Dette rommet har én 120-seng med plass til to som er glad i hverandre og en køyeseng for en som er spretten. Begge – eller alle tre –  vil våkne med storslagen utsikt til havet og kan gå rett ut av balkongdøra til et morgenbad om det frister.

Blåsa

Smia er den tredje boenheten på Naustholmen. Den ligger skjermet til på andre siden av bukta. Dette rommet er nå oppgradert med ei ny plassbygd køyeseng med 120-seng nede og 90-seng oppe. Madrassen er på plass, men bilde gjenstår å ta. Det får bli en positiv overraskelse.

Smeden

Det andre soverommet i Smia kan settes opp som to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Lett å møblere om og et salig stille sted å sove.

Blomst på pute – for å vise at vi setter pris på deg.

 

Naustholmen Adventure Island Norske Skaug as
Tlf: +4793005721
Send