TankYou – åpnes snart

Vi gleder oss over å lage nytt liv i den gamle solartanken på øya. Fra midten av mai er den klar for overnattende gjester. Tanken skal hete Tank You. Det er en takk til alle på Nordskot som har bitt seg fast og bidratt med alt fra et smil til et fysisk løft for å holde lokalsamfunnet oppe gjennom tre æraer – handelssted, jordbruk og fiske og nå en anerkjent opplevelsesdestinasjon. Det er også gjenbruk av et kulturminne som har vært et landemerke på kysten og som på den måten kan få et nytt og forlenget liv. Prosjektet er tegnet av Bølgeblikk Arkitekter, og det støttes av Innovasjon Norge og Kulturminnefondet.

Tanken er en egen enhet med soverom oppe og stue nede, i tillegg til et lite bad med toalett og vask. I påvente av utedusj som er under bygging har man tilgang til dusj i en av våre andre enheter. Dette blir en perle av et overnattingssted med utsikt både mot soloppgangen og Skotstindan rett fra senga.

På toppen av Tank You er det en plattform med storslagen 360 graders utsikt hvor du kan nyte midnattsol eller nordlys.

 

 

PRISER

Fra NOK 3 700,- per døgn (minimum 2 netter)

Prisen inkluderer øyopplevelsen, overnatting for inntil 2 personer, frokost, historiefortelling og båttransport tur / retur fastlandet. Eventuelle guidede aktiviteter eller leie av utstyr kommer i tillegg. Det samme gjør lunsj, middag og drikke til maten. 

BETINGELSER
Et forskudd på 25 % faktureres ved bestilling. Resterende 75 % faktureres videre med forfall 30 dager før ankomst. Reservasjon gjelder fra mottatt betaling av forskudd og er bindende. Ved avbestilling inntil en måned før ankomst, kreves kunden ikke for resterende 75 %. Innbetalt forskudd refunderes ikke. Dette gjelder uansett avbestillingsgrunn. Husk reiseforsikring.

    Naustholmen Adventure Island Et fredelig sted i en urolig verden
    Tlf: +47 75 77 75 75
    Send